Korisjunioreiden vanhempainilta keskiviikkona 20.9

12.9.2017

Tilaisuus järjestetään Moision koululla klo 18.00

Salon Vilpas koripallo ry:n juniori- ja harrastejaosto järjestää junioreiden vanhempainillan Moision koulun auditoriossa keskiviikkona 23.9 klo 18.00-19.00.
Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki seuran junioreiden vanhemmat.

Tilaisuuteen ennakkoilmoittautuminen

Illan aiheet
Mikä on meidän vanhempien rooli seuratoiminnassa?

Keitä valmentajat ovat? Mistä he tulevat? Mitä heille maksetaan?

Mistä toimintamaksu koostuu? Mitä sillä saa? Mihin raha menee? Eihän se mene edustusjoukkueen kuluihin?
Kuka päättää miten seura toimii?
Pääseekö toimintaan mukaan?

…ja monia muita kysymyksiä olemme vuosien varrella saaneet seuratoimintaan osallistuneiden junioreiden kodeista. Jotta saisimme lisää kysymyksiä ja jotta kysymyksiin saataisiin myös yhteisiä vastauksia, kutsumme kaikkien junioreiden vanhemmat seurailtaan Moision koulun auditorioon 23.9 klo 18.00 – 19.00.

Ohjelma:
18.00 – 18.15   Suoraan asiaan: Juniori- ja harrastekoris Salon Vilpas Koripallo ry:ssä – mitä tehdään ja miksi?
18.15 – 18.25   Kotien kolme k-kirjainta: Kuljeta, kustanna ja kannusta – totta vai tarua?
18.25 – 18.35   Junioritoiminnan eurot: Mistä maksetaan? Mitä tehdään talkoilla? Mitä ne talkoot tarkoittavat? (Onko pakko osallistua?)
18.35 – 18.50   Mitä haluamme saada aikaan? Mitä tarkoittaa viikinkipolku ja junioritoiminnan eteinen?
18.50 – 19.00   Sana on vapaa, lisää kysymyksiä ja vastauksia.

Vanhempainillaan vetäjinä toimivat juniori-ja harrastejaoston jäsenet.

Toivotamme jokaisen juniorin huoltojoukot tervetulleeksi mukaan!

Lisätietoa tapahtumasta Ville-Matti Nummila p, 044-3045383, villemattinummila@gmail.com