Vilpas vahvistaa juniorivalmennusta, Reetta Hämeenoja osa-aikaiseksi valmentajaksi

2.1.2018

Salon Vilpas Koripallo ry on kasvanut Suomen 4. suurimmaksi koripalloseuraksi lisenssimäärissä mitattuna. Seurassa on yhteensä 517 Koripalloliiton lisenssin lunastanutta pelaajaa /valmentajaa.

Kasvun johdosta seura haluaa panostaa entistä enemmän valmennukseen ja sen laatuun.

Vuoden alusta alkaen seurassa on aloittanut uusi osa-aikainen valmentaja Reetta Hämeenoja.

Reetta Hämeenoja 24, on Vilppaan oma kasvatti ja koulutukseltaan liikunnanohjaaja (AMK). Hän opiskelee parhaillaan koripallovalmennuksen ja johtamisen maisteritutkintoa Kaunasin yliopistossa.

Hämeenojan vastuu alueena on ylä-asteen tyttöjen lajivalmennus, C-poikien valmentaminen sekä Unified koriksen käynnistäminen Salossa. Lisäksi Reetta kuuluu B-tyttöjen valmennus -staffiin. Päivittäisen valmennustoiminnan lisäksi Reetta on mukana kehittämässä seuran valmennustoimintaa yhdessä muiden päätoimisten valmentajien ja junioripäällikön kanssa.

”Saimme kasvavaan organisaatioon mukaan innokkaan, osaavan ja kehittyvän coachin. Koris on kovassa nosteessa Salossa ja haluamme jatkossakin panostaa junioritoiminnan kehittämiseen”

toteaa Vilppaan toiminnanjohtaja Marko Vihiniemi.

Tervetuloa Vilppaan staffiin Reetta!