Vilppaan leirit kesällä

17.5.2018

Salon Vilpas Koripallo ry järjestää jälleen monipuolista kesäleiritoimintaa lapsille Salossa ja Kisakallion Urheiluopistolla.

Kisakallio Basket Camp

Kisakallio Basket Camp järjestetään Kisakallion Urheiluopistolla 11.-14.6.2018. Leiri on tarkoitettu 2004-2008 syntyneille pelaajille. Päävalmentajana leirillä toimii Joonas Iisalo ja hänen apunaan on Vikingsien pelaajat Aatu Kivimäki ja Miikka Luosmaa sekä monia ammattitaitoisia juniorivalmentajia. Leirillä vierailee myös Vikings pelaajat Teemu Rannikko, Juho Nenonen ja Mikko Koivisto.

Paikkoja on vielä vapaana. Ole nopea ja varmista paikkasi kesän hauskimmalla leirillä!

Lisätiedot ja ilmoittautumiset linkin kautta:

Salo Basket Camp

Salo Basket Camp 2018 on mikroille ja mineille (2007-2010 synt.) suunnattu korisleiri kesäloman päätteeksi. Leiri sisältää henkilökohtaista taidon opettamista, heittokilpailuja sekä pelejä. Koripallon lisäksi leiripäivät sisältävät oheisliikuntaa. Päivän aikana osallistujille tarjotaan lounas.

Leiri järjestetään 6.-8.8.2018 Salon Lukiolla ja Urheilupuistossa. Leiripäivä alkaa klo 9:00 ja päättyy klo 15:00.

Harjoitusten sisällä ryhmiä eriytetään osallistujamäärän mukaan minit/mikrot sekä tytöt/pojat.

Leirin ohjauksesta vastaa Ville-Matti Nummila sekä seuran muita valmentajia.

Leirille otetaan mukaan 50 pelaajaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Leirin hinta 50€/pelaaja (sis. harjoitukset, lounas).

Ilmoittautumiset MyClubin kautta.

Lisätietoa leiristä