Salon Vilpas Tähtiseuraksi

16.10.2018

Läntisen alueen kenttäpäällikkö Harri Jussila luvutti palkinnon juniori- ja harratejaoston puheenjohtaja Tiina Pelanderille sekä junioripäällikkö Ville-Matti Nummilalle.

Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen uusi seurojen laatuohjelma on nimeltään Tähtiseura. Tämä ohjelma tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa.

Tähtiseura-laatuohjelman tavoitteena on suomalaisen urheiluseuratoiminnan kokonaisvaltainen kehittäminen. Ohjelman tunnuksena on Tähtimerkki, joka viestii siitä, että seura täyttää kohderyhmäkohtaiset sisältövaatimukset ja kaikille yhteiset johtamisen laatutekijät.

Salon Vilppaalle myönnetty Tähtimerkki on lupaus laadusta nykyisille ja uusille Salon Vilppaan koripalloilijoille ja se on myös osoitus modernista, ketterästä ja inhimillisestä toimintatavasta, joka sopii kaikille liikkujille ja urheilijoille. Se vastaa erilaisten yksilöiden tarpeisiin, mutta myös kehittyy heidän mukanaan.

Lasten ja nuorten osa-alueella Tähtimerkki tarkoittaa ennen kaikkea kehittävää ja innostavaa ympäristöä harrastamiseen ja urheiluun.

Lasten ja nuorten alueen Tähtimerkin luovutti Salon Vilppaalle Suomen Koripalloliiton Läntisen alueen kenttäpäällikkö Harri Jussila.