Kasper Koivula tämän vuoden kesätyöntekijä kesäduuni OP:n piikkiin kampanjassa

25.6.2019

Kasper Koivula varmistaa, että kaikki päsevät sisälle open gymille ja kaikki käyttäytyvät fiksusti ja sali jää hyvään kuntoon vuoron jälkeen

Lue, mistä kesäduuni OP:n piikkiin kampanjassa on kyse ja Kasperin kommentit töistä

Jo perinteeksi muodostunut kesäduuni OP:n piikkiin kampanja on jo kuudetta vuotta käynnissä ympäri Suomea. Valtakunnallisesti OP tarjoaa tänä kesänä 1700 kesätyöpaikkaa 15-17 -vuotiaille nuorille. Ajatuksena on, että nuoret saavat mahdollisuuden tutustua työelämään ja saamaan CV:seen ensimmäisiä työkokemuksia. Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanja alkoi vuonna 2014, kun OP Lounaismaa ja OP Valkeakoski haastoivat muut osuuspankit mukaan palkkaamaan nuoria kesätöihin. 

Vilpas Koripallojuniorit on ollut jo monena vuonna mukana kampanjassa, niin kuin myös tänä vuonna. Tämän vuoden hakemuksissa näkyi, miten monet nuoret olivat panostaneet niihin, eikä ollut helppo valinta, ketä ottaa töihin. Päädyimme lopulta Kasper Koivulaan, 16v, joka on osoittautunut erinomaiseksi valinnaksi. Kasper on ahkera ja fiksu nuori mies, joka hoitaa työtehtävänsä erinomaisesti.

Kasperin työtehtäviin kuuluu toimistolla auttaminen, eli mm. kaikkien pelipaitojen järjestely ja siivoamista. Hänen tehtäviin kuuluu myös open gymien valvonta sekä Salo Basket Campillä apuohjaajana toimiminen. "Työt ovat olleet mukavia, koska tehtävät ovat vaihdelleet, eikä ole joutunut tekemään koko päivää samaa työtä. Open gymit ovat olleet myös kivoja, koska samalla pääsee itse heittämään ja pelaamaan muiden junioreiden kanssa. Leiristä en oikein osaa vielä sanoa, koska en ole siellä vielä ollut", kommentoi Kasper tämän vuotista kesätyötään.

Kiitokset jo tässä vaiheessa Kasperille omasta työpanoksestaan Vilppaalle!