Vilpas Vikings pelaajat ovat vierailleet kummijoukkueidensa harjoituksissa

12.12.2019

Vilpas Vikings pelaajat ovat nyt toista vuotta jaettu Vilppaan juniorijoukkueiden kummipelaajiksi. Kummipelaajat käyvät kerran syyskaudella ja kerran kevätkaudella oman joukkueensa harjoituksissa. Syyskauden osalta lähes kaikki vierailut ovat tehty ja palaute on ollut enemmän kuin positiivista sekä Vikingsien pelajailta että joukkueilta. Ihmetystä ovat saaneet Rikun ja Teemun sekä muiden pelaajien temput, taidot ja pelaaminen. Innostus on varmasti noussut pelaajanaluilla ja pelaajat yrittävät opetella samoja asioita, mitä Vikingsien pelaajat ovat näyttäneet.

Kummipelaajien tarkoituksena on tuoda Vikingsien pelaajia lähemmäs junioreita. Monelle nuorelle pelaajalle edustuksen pelaajat ovat isoja esikuvia. Junioripelaajille on ollut tärkeää saada harjoitella ammattipelaajan kanssa ja kysyä mistä vain taivaan ja maan väliltä.

Vielä on muutama vierailu käymättä ja niistä on someen tulossa kuvia ja juttua. Vuodenvaihteen jälkeen some alkaa täyttyä taas enemmän kummivierailuista. Jos et siis vielä seuraa meitä somessa, niin nyt on hyvä aika ottaa vilpaskorisjunnut instassa ja Salon Vilpas Koripallojuniorit Facebookissa seurantaan.