Kiinnostaako valmentaminen?

15.4.2020

Tule mukaan Vilpas perheeseen ohjaamaan tai valmentamaan!

Kausi 2019-2020 päättyi ikävästi koronatilanteen vuoksi, mutta ensi kausi tulee jo vauhdilla. Kohta pääsemme taas harjoittelemaan meidän yhteisen rakkaan lajin pariin!

Meillä on Vilppaassa hyvä valmentajatilanne vuodenaikaan nähden. Olemme sopineet jatkosta jo usean päävalmentajan ja apuvalmentajan kanssa. Valmentajamme ovat mahtavan motivoituneita kehittämään itseään ja pelaajiaan!. Mukaan mahtuu kuitenkin hyvin vielä uusia innokkaita valmentajia!

Mitä tarjoamme Vilppaassa valmentajille ja ohjaajille?

Tarjoamme Vilppaassa hyvän ympäristön valmentamiseen sekä kokeneemmille että vasta-alkajille. Meillä on kokeneita valmentajia, joiden kanssa pääsee harjoitteleemaan valmentamista turvallisessa ympäristössä sekä meillä on mahdollisuus kehittää itseään päävalmentajana hyvien apuvalmentajien kanssa.

Meillä on tarjota ohjaaja- ja valmentajapaikkoja 3-4 -vuotiaiden Ville Viking -koriskoulusta aina vanhempien junioreiden valmennukseen.

Järjestämme kauden aikana maksuttomia Vilppaan sisäisiä valmentajakoulutuksia, opastuksen ja kannustamme valmentajia käymään liiton koulutuksissa. Tarjoamme myös valmennuksen apuvälineet.

Nuorille valmentaminen on hyvä tapa kerätä CV:seen kokemusta ja meiltä on mahdollisuus saada työtodistus kauden jälkeen. Valmentamista katsotaan monta kertaa hyvällä kesätyön ja ensimmäisien töiden hauissa. Valmentamisesta on mahdollisuus saada myös lisäpisteitä tiettyjen koulutuksien hakuprosesseissa tai ainakin sitä katsotaan hyvällä.

Jokainen ohjaaja ja valmentaja saavat joka vuosi seurapaketin, johon kuuluu seuratuote ja kausikortti Vikingsien kotipeleihin.

Mikäli kiinnostuit valmentamisesta Vilppaassa, niin ota yhteyttä junioritoiminnan koordinaattori Reetta Hämeenojaan (puh. 0442793145, sp reetta.hameenoja@gmail.com)