Vilpas lahjoitti koripalloja ja heijastimia Salon päiväkoteihin

12.11.2014

Tiistaina Salon kaupungintalolla oli palloja vastaanottamassa innokas ryhmä eskareita
Vilpas lahjoitti Anisten päiväkotiin pikkususi- heijastimia

Salon Vilpas Koripallo ry haluaa tukea salolaisten päiväkotien liikuntakasvatusta lahjoittamalla päiväkoteihin 60 koripalloa.

"Päiväkodeista on tullut useita kyselyjä voisiko seura tarjota koripalloja päiväkodin tarpeisiin. Palloja tarvitaan liikuntatuokioissa niin sisällä kuin ulkona, kertoo Vilppaan junioripäällikkö Marko Vihiniemi"

”Halusimme luonnollisesti vastata tarpeeseen ja hankkia pallot päiväkodeille. Samalla haluamme jakaa päiväkotiohjaajille vinkkivihon koripallon pienpeleistä ja viitepeleistä, Vihiniemi jatkaa"

Vilpas hankki pallot yhteistyössä Toyota Finance Finlandin, Passeliauton ja Spaldingin kanssa.

"Haluamme korostaa miten tärkeää on jo lapsena innostua liikunnasta. Aktiivisen elämän eväät syntyvät myönteisistä kokemuksista ja Vilpas haluaa tarjota näitä hetkiä salolaisiin päiväkoteihin, kertoo edustusjoukkueen kapteeni ja seuran hallituksen jäsen Jukka Kataja.

Vilpas lahjoitti pallot kaupungintalolla tiistaina.  Palloja oli vastaanottamassa asemakadun ja torikadun päiväkotien eskariryhmät sekä Salon kaupungin varhaiskasvatuksen esimies Anna Karlsson ja Lasten ja nuorten palveluiden päällikkö Mari Haapanen.

Vilppaan ja yhteistyökumppaneiden puolesta pallot luovuttivat junioripäällikkö Marko Vihiniemi ja edustusjoukkueen kapteeni Jukka Kataja, sekä Passeliauton toimitusjohtaja Antero Jokinen.

Anisten päiväkotilaisille heijastimia

Tällä viikolla Anisten päiväkodin Sinisimpukka- ryhmän syksyiseltä metsäretkeltä löytyi iloisia yllätyksiä, kun lapset huomasivat metsässä pieniä Vilpas paketteja.

Pienet paketit sisälsivät Pikkususi-heijastimia, jotka Vilpas oli lahjoittanut päiväkodille.

"Kuusen alta kuului  riemunkiljaisuja, että aarre löytyi. Iso kiitos heijastimista,me pienet simput näymme pimeässäkin nyt, hehkuttivat pienet Sinisimpukat ja heidän ohjaajat."

Vilpas Välittää!!