Aloita koris!

MITEN ALOITAN KORISHARRASTUKSEN VILPPAASSA?

Ole ensisijaisesti yhteydessä ikäluokan päävalmentajaan ja joukkueenjohtajaan.

Valmentajien yhteystiedot löydät täältä.

Joukkueenjohtajien yhteystiedot löydät täältä.

Sovi heidän kanssaan, milloin lapsi tulee ensimmäistä kertaa harjoituksiin mukaan. Ennen ensimmäisiä harjoituksia, käy ilmoittautumassa MyClub-järjestelmään täältä.

Kaikkien joukkueiden harjoitukset löytyvät täältä sekä oman joukkueen harjoitukset löytyvät MyClubista ilmoittautumisen jälkeen.

Jos et ole varma mihin valmentajaan otat yhteyttä, voit laittaa soitto- tai sähköpostipyynnön tänne ja sinuun otetaan yhteyttä mahdollisimman pian.

KAIKKIIN VILPPAAN JOUKKUEISIIN ON 1 KUUKAUDEN TUTUSTUMISJAKSO (poikkeuksena Ville Viking Koriskoulut ja palloilukoulut, joissa on 2 kerran tutustumisjakso)

MIHIN SITOUDUN TULEMALLA HARJOITUKSIIN?

Ensimmäinen kuukausi kuuluu maksuttoman tutustumisajan piiriin, eli et sitoudu mihinkään. Jos lapsi päättää kuukauden jälkeen (poikkeus Ville Viking ja palloilukoulut kaksi kertaa), ettei halua jatkaa korista, ilmoita asiasta sähköpostilla osoitteeseen tommi.sainio(a)gmail.com ja hän poistaa lapsen MyClubista. Mikäli lapsi jatkaa harrastusta, sitoudut maksamaan toiminnasta maksettavan toimintamaksun.

MITÄ HARJOITUKSIIN TARVITAAN MUKAAN?

Sisäliikuntavarusteet (sisäpelikengät, shortsit tai verkkarit ja t-paita) ja juomapullon. Supermikroista alaspäin lapset saavat pallon lainaksi valmentajalta harjoituksissa, mutta saa tuoda myös oman pallon. Mikrojen valmentajilla on muutama varapallo, joten ensimmäisissä harjoituksissa ei ole pakollista olla vielä omaa palloa. Jos lapsi innostuu lajista, on pallo suositeltavaa hankkia.

2013-2017 -syntyneillä pallon koko on 3.

2007-2012 -syntyneillä pallon koko on 5.

2005-2006 -syntyneillä pallon koko on 6.

2000-2004 -syntyneillä tytöillä pallon koko on 6.

2000-2004 -syntyneillä pojila pallon koko on 7.

MITÄ HARRASTAMINEN MAKSAA?

Kaikki seuran pelaajat ovat velvollisia maksamaan kausimaksun sekä siihen sisältyvän jäsenmaksun. Laskut lähetetään MyClub-palvelun kautta.

Kausimaksu määrittyy joukkueen mukaan. Kausimaksuilla seura rahoittaa mm. sarjamaksut, erotuomarimaksut, pelipaidat, hallintokulut ja valmentajien palkkiot. Lisätietoa ja joukkuekohtaiset kausimaksut löydät täältä.

TAPAHTUMIIN ILMOITTAUTUMINEN JA JOUKKUEEN TIEDOTTAMINEN

Salon Vilpas Koripallo joukkueet käyttävät tiedottamiseen ja tapahtumailmoittautumisiin MyClub-järjestelmää. Ilmoittaudu ennen ensimmäisiä harjoituksia järjestelmään (linkki yläpuolella).

MUUTA HUOMIOITAVAA

Peliasut tulevat seuralta ja ne toimitetaan lapselle ennen ensimmäistä peliä. Peliasut ovat seuran omaisuutta, joten niitä saa käyttää vain otteluissa, ei harjoituksissa.

Lisätietoa voit kysellä junioritoiminnan koordinaattorilta Reetta Hämeenojalta:

reetta.hameenoja(a)gmail.com