Tilaa kausikortti

Saat suurennettua kartan sekä näet paikkojen varaustilanteen klikkaamalla alla olevaa salohallin istuapaikkakarttaa.

Tietoa kausikorteista…

Kausikortit

• ·       Kausikortti runkosarja 240€

o   Opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet 150€

o   Lapset 7-15v 110€

•        VIP-kortti 470€ (sisältää myös pudotuspelit ja kahvi/pulla VIP-kahviosta)
  •        VIP -kortti klubi -istuimella 600€ (sisältää VIP-kortin ja varatun paikan koko kauden ajan ml pudotuspelit)

Kausikorttien ominaisuudet

•        Kausikortti oikeuttaa sisäänpääsyyn preseason ja runkosarja kotiotteluihin.
  •        VIP-kausikortilla sisäänpääsy myös pudotuspeliotteluihin sekä kahvi+pulla ottelutapahtuman aikana VIP-kahviossa.

Varattu istumapaikka

•     Salohallissa ei ole numeroituja istumapaikkoja.
  •     Varattuja paikkoja myydään vain kausikortin oston yhteydessä.
  •        Tavallisen kausikortin yhteydessä ostettu varattu paikka (85€) oikeuttaa tiettyyn   istumapaikkaan runkosarjan ajan (20 kotiottelua)
  •        VIP-kortin oston yhteydessä ei pysty ostamaan varattua paikkaa pelkästään runkosarjaan. Silloin tulee hankkia Klubi -istuin, joka sisältää VIP -kortin ja on voimassa myös pudotuspeleissä (hinta 600€)

Kausikortin uusiminen

•        Viime vuoden kausikorttilaisten ei tarvitse lunastaa uutta korttia, sillä vanha kortti aktivoidaan tilauksen yhteydessä tulevalle pelikaudelle.
  •        Tilauksen yhteydessä sinun tulee ilmoittaa vain kausikorttisi numero, jolloin se pystytään aktivoimaan.
  •        Mikäli olet hukannut kortin taikka se on vahingoittunut, niin ota yhteyttä Vilppaan toimistolle.

Kausikortin toimitus/nouto (uudet tilaajat)

• Uusien tilaajien kausikortit saapuvat Vilppaan toimistolle syyskuun aikana (ennen preseason matseja)
  • Ilmoitamme tilaajalle kun kortti on noudettavissa tai vaihtoehtoisesti sovimme postituksesta

Varatun paikan uusiminen

•       Viime kauden varatun paikan pystyy uusimaan 31.8. mennessä. Sen jälkeen lunastamattomat paikat siirtyvät kaikille avoimeen myyntiin.

Varatun paikan vaihto viime kaudesta

•        Mikäli sinulla oli viime kaudella istumapaikka ja haluat vaihtaa sen tälle kaudelle, tulee sinun lunastaa uusi ”paikkatarra” Vilppaan toimistolta.

Kausikorteista lisätietoa Marko Vihiniemi p, 044-5273822, marko.vihiniemi@salonvilpas.fi