Vilpas Aapinen

Kauden 2016-2017 Vilpas-Aapinen on päivitetty 24.2.2017 ja se on luettavissa alla olevasta PDF-tiedostosta

VILPAS-AAPINEN 2016–2017

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään, päivitetty 24.2.2017.

ESIPUHE

Vilppaan koripallon junioritoiminta pohjautuu toiminta-ajatukseen

Vilppaan koripallon juniorivalmennuksen tarkoituksena on toteuttaa kasvatus- ja koulutustoimintaa jokaisen ikäluokan tavoitteiden mukaisesti ja luoda kaikille mukana oleville junioreille mahdollisuus harrastaa liikuntaa ja koripalloa taitojensa puitteissa. Tavoitteena on lisäksi pelaajien kasvaessa rakentaa joukkueita, joilla haetaan menestystä nuorten mestaruussarjoissa sekä yksittäisten pelaajien osalta tukea heidän pyrkimyksiään pelata seuran edustusjoukkueissa sekä nuorten maajoukkueissa.

Salon Vilpas Koripallo ry:n toiminnan perusarvot:

Kasvatuksellisuus (käyttäytyminen, hyvät tavat, toisten huomioon ottaminen)

Vastuullisuus (sääntöjen noudattaminen, luotettavuus)

Suvaitsevaisuus (erilaisuuden hyväksyminen)

Yhteisöllisyys (vilpaslaisuus, joukkuehenki)

Terveet elämäntavat (monipuolinen ravinto, liikunnallisuus, päihteiden välttäminen)

Yhteiskuntavastuullisuus

Palloilukouluissa, supermikroissa, mikroissa ja mineissä toiminnalla ei ole kilpailullisia tavoitteita. Mineistä alkaen seura pyrkii muodostamaan tytöissä ja pojissa tasoryhmiä, joissa pelaajat pääsevät harjoittelemaan oman tasoistensa pelaajien kanssa. C-junioreista ylöspäin myös kilpailullisuus astuu mukaan.

C-junioreissa ja vanhemmissa ikäryhmissä seuralla on tavoitteena pelata nuorten SM-sarjaa.

Kaudella 2016–2017 seurassa on juniorijoukkueita 19, supermikroryhmiä on 4, palloilukouluryhmiä 5 ja korisleikkikouluja 2. Koripallojunioreita seurassa on noin 430.

Kauden aikana tapahtuvista muutoksista tiedotetaan erikseen juniorikoripallon www-sivuilla ja sähköpostijakeluna. Junioritoimintaa tuodaan esille myös seuran sosiaalisessa mediassa sekä paikallislehdissä.

SALON VILPAS KORIPALLO RY, toimisto

Helsingintie 9

24100 Salo

Seuran www-sivujen osoite:

www.vilpasvikings.fi  ja www.vilpaskoripallojuniorit.sporttisaitti.com

Hyvää koripallokautta 2016–2017

Salon Vilpas Koripallo ry / Juniori- ja harrastejaosto

-------------------------------------------------------------------------------------------